Λύσεις στα κοινά ελαττώματα της ακρυλικής μηχανής χάραξης λέιζερ

April 27, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Λύσεις στα κοινά ελαττώματα της ακρυλικής μηχανής χάραξης λέιζερ

Λύσεις στα κοινά ελαττώματα της ακρυλικής μηχανής χάραξης λέιζερ

 

Η ακρυλική χρήση μηχανών χάραξης λέιζερ μακροπρόθεσμα της διαδικασίας μπορεί να αντιμετωπίσει μερικές δευτερεύουσες αποτυχίες, στην ηλεκτρονική minte ying για να δει μαζί πώς να το εξετάσει.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Λύσεις στα κοινά ελαττώματα της ακρυλικής μηχανής χάραξης λέιζερ  0

 

1, ακρυλική μηχανή χάραξης λέιζερ όταν υπάρχει ελαφρύς, μερικές φορές κανένα φως

(1) ελέγξτε εάν ο φακός είναι βρώμικος ή χαλασμένος, εάν η οπτική πορεία παρεκκλίνεται σοβαρά, καθαρός ή αντικαθιστά το φακό, και ρυθμίζει την οπτική πορεία.

(2) η οπτική πορεία του φακού είναι κανονική, ελέγχει εάν η κυκλοφορία νερού είναι κανονική, όπως το νερό είναι διαλείπουσα, καθαρή ή αντικαθιστά το νερό.

(3) η κυκλοφορία νερού είναι κανονική, η προστασία νερού μπορεί να αποτύχει, και η προστασία νερού πρέπει να αντικατασταθεί.

(4) εάν το πρόβλημα είναι ακόμα το ίδιο, η μητρική κάρτα, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λέιζερ και ο σωλήνας λέιζερ μπορούν να οδηγήσουν σε αυτό το φαινόμενο, αντικαταστήστε τα ανωτέρω εξαρτήματα διαδοχικά και βρείτε το λόγο.

 

2, ακρυλική παραγωγή γραφικής παράστασης μηχανών χάραξης λέιζερ μετά από το μέγεθος κάνουν λάθος

Ελέγξτε το πραγματικό μέγεθος της γραφικής παράστασης, και εάν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλάξτε την υποδιαίρεση κίνησης μηχανών για κάθε κίνηση, σφυγμός.

 

3, ακρυλική αναστοιχειοθέτηση μηχανών χάραξης λέιζερ δεν είναι κανονικά

(1) η κατεύθυνση αναστοιχειοθέτησης είναι σωστή, αλλά στην αιχμή, το αυτοκίνητο και η ακτίνα δεν μπορούν να σταματήσουν (ο νέος πρώτος έλεγχος μηχανών οι παράμετροι της μητρικής κάρτας, όπως σωστός), η μητρική κάρτα, ελάττωμα αισθητήρων, να πρέπει να αντικατασταθούν.

(2) εάν η ακτίνα επαναρυθμίζεται κανονικά και το καροτσάκι είναι επαναρυθμισμένο ακίνητο, μπορεί να είναι ότι η εντείνοντας ρόδα είναι κολλημένη ή ο άξονας μηχανών είναι σπασμένος, και οι παράμετροι κάνουν λάθος. Αντικαταστήστε την εντείνοντας ρόδα ή τη μικρή μηχανή και τροποποιήστε τις παραμέτρους.

 

4, ακρυλική λέιζερ χάραξης χάραξη στάσεων μηχανών μισής απόστασης, χάραξη δεσποινίδας, χάραξη

(1) ελέγξτε τη στηρίζοντας θέση της μηχανής, μέτρο εάν το επίγειο καλώδιο είναι μέχρι τα πρότυπα (η αντίσταση στο έδαφος δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 5 ωμ), και μετασχηματίστε το επίγειο καλώδιο για να ανταποκριθείτε στα σχετικά πρότυπα.

(2) ελέγξτε εάν ο υπολογιστής έχει θέσει τον τρόπο αποταμίευσης οικονόμων ή δύναμης οθόνης (όπως ο ύπνος συστημάτων ή διακομμένος το σκληρό δίσκο). Για την αργόστροφη και μητρική κάρτα υψηλής ταχύτητας, μην ακυρώστε όλες τις ανωτέρω τοποθετήσεις, και την αλλαγή «ποτέ».

(3) ελέγξτε εάν υπάρχουν λάθη στην αρχική γραφική παράσταση, όπως τα κλειστού, να λείψουν κτυπήματα διασταυρώσεων, κ.λπ., και διορθώνουν τα λάθη στη γραφική παράσταση.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Celeste
Τηλ.: : 0086 17380570779
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)