Ακρυλική γυαλίζοντας μηχανή τέσσερα τεχνολογία στίλβωσης

April 27, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ακρυλική γυαλίζοντας μηχανή τέσσερα τεχνολογία στίλβωσης

Ακρυλική γυαλίζοντας μηχανή τέσσερα τεχνολογία στίλβωσης

 


Στο σχέδιο και την επεξεργασία των ακρυλικών προϊόντων, η στίλβωση του ακρυλικού κομματιού προς κατεργασία είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία, η ακρυλική στίλβωση μπορεί να επιτύχει την καλύτερη σαφήνεια και την ελαφριά μετάδοση. Τέσσερις τεχνικές στίλβωσης είναι διαθέσιμες, ανάλογα με το κομμάτι προς κατεργασία που υποβάλλεται σε επεξεργασία: αέριο (ατμός) που γυαλίζει, στίλβωση φλογών, στίλβωση ροδών υφασμάτων, και ακρυλική στίλβωση διαμαντιών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ακρυλική γυαλίζοντας μηχανή τέσσερα τεχνολογία στίλβωσης  0


Διαλυτικός ατμός χρήσεων στίλβωσης ατμού για να προσκρούσει στην επιφάνεια του ακρυλικού υλικού.
Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλά με το εσωτερικό του κομματιού προς κατεργασία, αλλά η επίδρασή της στον ακρυλικό είναι να παραγάγει μια πιό διαφανή επίδραση.
Γενικά, όταν η καθαρότητα και οι ανοίγοντας ανοχές των επεξεργασμένων στη μηχανή μερών είναι υψηλές, τα καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με τη χρησιμοποίηση της στίλβωσης ατμού που συνδυάζεται με έναν ακρυλικό στιλβωτή διαμαντιών Mintel.
Η στίλβωση μηχανών στίλβωσης φλογών, χρησιμοποιώντας την ηλεκτροχημική τεχνολογία, μέσω μιας ειδικής συσκευής αντίδρασης για να εξαγάγει το υδρογόνο και το οξυγόνο δηλητηριάζει με αέρια από την ενέργεια νερού - αποταμίευση και εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Η γυαλίζοντας μηχανή φλογών = μηχανή φλογών υδρογόνου νερού = μηχανή φλογών υδρογόνου και οξυγόνου = μηχανή συγκόλλησης νερού, είναι μηχανή υδρογόνο και οξυγόνο που χρησιμοποιείται στην ακρυλική στίλβωση του πλεξιγκλάς.

 

Στίλβωση μηχανών στίλβωσης ροδών υφασμάτων, σταθερός και αποδοτικός, ανθεκτική.
Γυαλίζοντας ύφασμα γύρω από τον κοινό κύκλο υφασμάτων, τον κύκλο κάνναβης, τον κύκλο αέρα και άλλη γυαλίζοντας ρόδα.

 

Η ακρυλική γυαλίζοντας μηχανή διαμαντιών διαιρείται σε κάθετη ακρυλική γυαλίζοντας μηχανή διαμαντιών και η οριζόντια ακρυλική γυαλίζοντας μηχανή διαμαντιών, κάθετη γυαλίζοντας μηχανή διαμαντιών μπορεί να ρίξει το αεροπλάνο με το κεκλιμένο αεροπλάνο, η οριζόντια ακρυλική γυαλίζοντας μηχανή διαμαντιών μπορεί επίσης να ρίξει το αεροπλάνο με το κεκλιμένο αεροπλάνο.
Γυαλίζοντας μηχανή διαμαντιών Minte η ακρυλική είναι κατάλληλη για τα αρίστης ποιότητας ακρυλικά προϊόντα, επεξεργασία στίλβωσης ακρίβειας προϊόντων κρυστάλλου, η ποιότητα των προϊόντων και η αποτελεσματικότητα προϊόντων είναι πολύ υψηλές, είναι ένας από τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους κατασκευαστές των ακρυλικών προϊόντων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Celeste
Τηλ.: : 0086 17380570779
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)