Ακρυλική μηχανή χάραξης για την οποία βιομηχανίες

April 27, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ακρυλική μηχανή χάραξης για την οποία βιομηχανίες

Ακρυλική μηχανή χάραξης για την οποία βιομηχανίες

 

Η ακρυλική μηχανή χάραξης, ακρυλική μηχανή χάραξης λέιζερ μπορεί να είναι επεξεργασμένα υλικά συμπεριλαμβανομένου ακρυλικού, του πίνακα δύο χρώματος, του PVC, του πίνακα ABS, της πέτρας, της μίμησης πέτρας, του μετάλλου, του πλαστικού πίνακα αργιλίου και άλλων υλικών. Με την κατανόηση και την κυριότητα της ακρυλικής μηχανής χάραξης, η βιομηχανία εφαρμογής της είναι όλο και περισσότεροι ευρέως.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ακρυλική μηχανή χάραξης για την οποία βιομηχανίες  0

Ακρυλική μηχανή χάραξης, ακρυλική βιομηχανία εφαρμογής μηχανών χάραξης λέιζερ:

Διαφημιστική βιομηχανία: γλυπτική, κοπή όλων των ειδών σημαδιών, σημαδιών, μαρμάρου, χαλκού, πηγής, πηγής, όλων των ειδών σημαδιών, εμπορικών σημάτων και άλλων ακρυλικών υλικών.

Βιομηχανία βιοτεχνίας: ακρυλικές βιοτεχνίες, αναμνηστικά που χαράσσονται με όλα τα είδη λέξεων, γραφική παράσταση, γλυπτό τέχνης κρυστάλλου, πίνακας.

Επεξεργασία φορμών: χτίζοντας πρότυπη, φυσική πρότυπη, επιχαλκώνοντας φόρμα, μηχανή, φόρμα υψηλής συχνότητας, φόρμα εγχύσεων μικροϋπολογιστών, φόρμα παπουτσιών, διακριτικά, φόρμα αποτύπωσης σε ανάγλυφο, μπισκότο, σοκολάτα, φόρμα καραμελών.

Βιομηχανία σφραγίδων: μπορεί να χαραχτεί εύκολα στο κέρατο βοδιών, τον πλαστικό, οργανικό πίνακα, το ξύλο, το μαξιλάρι αποθήκευσης και άλλα υλικά.

 

Η εστίαση ηλεκτρονικής μεντών στην παραγωγή και τις πωλήσεις του διάφορου ακρυλικού εξοπλισμού, ένας μιας στάσης προμηθευτής των πλήρων συνόλων ακρυλικού εξοπλισμού, τα κύρια προϊόντα είναι: η ακρυλική μηχανή χάραξης, ακρυλική τέμνουσα μηχανή, ακρυλική κάμπτοντας μηχανή, ακρυλική γυαλίζοντας μηχανή, ηλεκτρονική κοπή είδε, κ.λπ. για να συμβουλευθεί Καλώς ήρθατε.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Celeste
Τηλ.: : 0086 17380570779
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)